Fastighetsinformation är en ovärderlig resurs för skogsbranschen


2024-07-22

Fastighetsinformation är en ovärderlig resurs för skogsbranschen
Bild:Metria
Fastighetsinformation är en ovärderlig resurs för skogsbranschen


Fastighetsinformation är en ovärderlig resurs för skogsbranschen för att effektivt hantera skogsfastigheter och bidra till ett hållbart skogsbruk. För att hålla koll på skogstillgångar och planera skogsbruket behöver skogsägare och skogsföretag detaljerad information om sina fastigheter. Fastighetsregistret ger dem insikter om fastighetens gränser, skogstyper, bonitetsklass och eventuella servitut eller rättigheter.

Metrias tjänst FastighetSök ger tillgång till fastighetsinformation direkt från Fastighetsregistret och från fler andra källor. Information om fastighetsägare, skogsareal och taxeringsvärde är några exempel på information som ofta används inom skogsbranschen.

Fastighetsinformation är affärskritiskt för många verksamheter, såväl privata som offentliga. Genom Metria FastighetSök har du ständig tillgång till uppdaterad, kvalitetssäkrad information från fastighetsregistret samt flera andra källor. Tjänsten är enkel att integrera i befintliga system och finns naturligtvis också tillgänglig som webbtjänst klar att börja använda direkt.


Källa: Metria AB


Tipsa en vn Skriv ut





Mest lästa











Tole Verktyg

Baxi

Bamseprodukter

bamseprodukter-skyddaklader

Anab

Gammelkroppa

Markusson








Interagro Side

mekwood

Tatec

bengtssons

Hypro
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se